Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις

Έπαινος Διάκρισης στον Εθνικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή του Σχολείου μας Κοτέλο Ιωάννη, του Β2, στον οποίο ανονεμήθηκε Έπαινος Διάκρισης στον Τελικό του Εθνικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου.

Στις 1-3 Μαρτίου 2024, έλαβε χώρα ο Τελικός του 13ου Εθνικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου, στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πάτρας, το οποίο διοργανώνει τον Διαγωνισμό.

Εκεί διαγωνίσθηκαν οι δεκαπέντε (15) προκριθέντες από την προκριματική φάση, στην οποία συμμετείχαν 450 μαθητές και μαθήτριες από όλη τη χώρα.

Οι δεκαπέντε μαθήτριες και μαθητές συνέγραψαν ένα φιλοσοφικό δοκίμιο σε ξένη γλώσσα και ένα στην ελληνική, στη θεματική «Βία και Ισχύς».

Ο Γιάννης, με την εξαιρετική του επίδοση και στις δύο γλώσσες, ελληνική και αγγλική, έλαβε την 6η θέση, με Έπαινο Διάκρισης!

Τον μαθητή προετοίμασαν και συνόδευσαν σε όλη την προσπάθειά του οι εκπαιδευτικοί κ. Ζιαζοπούλου Σταυρούλα, Φιλόλογος και Υποδιευθύντρια του Σχολείου, ο κ. Αγγελόπουλος Ιωάννης, Θεολόγος και η κ. Γούσκου Σοφία, Φιλόλογος Αγγλικής.

Ευχόμαστε στον Γιάννη και εις ανώτερα και να επιτυγχάνει πάντα αγαστές διακρίσεις στη ζωή του!

Διεύθυνση: Μαρασλή 10 & Σουηδίας, Αθήνα 10676  -  Τηλέφωνο: 2107247387  -  E-mail: mail@26lyk-athin.att.sch.gr