26ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Μαράσλειο)

Διάκριση για την ομάδα διαστημικής του σχολείου μας στο μαθητικό συνέδριο ACSTAC 2017

Το Σάββατο και την Κυριακή 25 και 26/11/2017 ομάδα 9 μαθητών του σχολείου μας επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη συμμετοχή  στο πανελλήνιο συνέδριο ACSTAC, το οποίο διοργάνωσε και φιλοξένησε το Anatolia College. Το συνέδριο περιελάμβανε παρουσιάσεις, εκθέσεις, εργαστήρια και ομιλίες ενώ η ομάδα μας είχε αναλάβει να παρουσιάσει την πορεία της τόσο στον ελληνικό διαγωνισμό CanSat in Greece όσο και στον μετέπειτα ευρωπαϊκό για τη χρονιά του 2017. 
Η παρουσίαση άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο στον τομέα των παρουσιάσεων φυσικής, ο αριθμός των οποίων ξεπερνούσε τις 50. Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε την αντίστοιχη ομάδα των Ιωαννίνων, που απέσπασε το πρώτο βραβείο στις εκθέσεις πειραμάτων-κατασκευών, εκθέτοντας επίσης την εμπειρία της στο διαγωνισμό τόσο για την χρόνια του 2017 όσο και για το 2018. 
Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και η συμμετοχή μας στο συνέδριο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και ελπίζουμε -γιατί όχι- να συμμετάσχουμε ξανά την επόμενη χρονιά.
Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της φετινής αποστολής της ομάδας μας εδώ.

Μετάφραση ιστοσελίδας

Greek Albanian Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Filipino French German Italian Japanese Persian Polish Romanian Russian Spanish Swedish Turkish